Overslaan en naar de inhoud gaan

2023

Poster BAM! Festival 2023
Datums
/

Bezoekers
15000

Bezoekers Vrijdag
5500

Headliners
Vrijdag: Smoorverliefd, Joe Cocker Tribute, Clearwater Creedence Revival
Zaterdag: Toontje Lager, Brainpower, Ten Times a Million, Voltage, Dancing Dollekamp, Shantel & Bucavina Club Soundsystem, Druiprek

Historie

Met 185 vrijwilligers kwamen we tot de conclusie dat het wederom een fantastisch jaar is geweest.De gezamenlijk 20.000 bezoekers op de vrijdag en zaterdag konden genieten van het BAM! Festival onder geweldige weersomstandigheden. Zo'n 5500 bezoekers kwamen af op de tweede editie met een vrijdagavond Tribute Night, zo'n 15.000 bezoekers kwamen over de gehele dag op zaterdag. Om 14:00 uur begon het park goed vol te lopen voor Toontje Lager, Druiprek XL sloot het hoofdveld af om 0;45 uur. De Manuel Weide kende twee hele drukke momenten: het optreden van André Manuel zelf met zijn band Dancing Dollekamp. En op de laatste uurtjes met Kortsluiting moest men in de rij wachten op het kleine terrein op te kunnen.

Nieuw dit jaar was Ciné BAM! in samenwerking met Nacht van de korte Film. De Koepel werd omgetoverd tot gezellige huiskamer waar op diverse schermen korte films van filmmakers uit het hele land te zien waren.

Weer
Matige wind uit het noord-oosten. De hardste windstoot had een snelheid van 14 m/s. De gemiddelde temperatuur was 15.9 °C en een gevoelstemperatuur van 15.1 °C. De minimum temperatuur was 10.4 °C en de maximum temperatuur 20.2 °C. De zon scheen 8.7 uur.

Credits

Sterre Hammer,Sem Lucas,Frederike Scheffer. Dennis Carty voor de Drone beelden.