Overslaan en naar de inhoud gaan
Inschrijven Vrijwilligers  - BAM! Festival, Hengelo (Ov.)

Inschrijven Vrijwilligers

Inschrijven Vrijwilligers

Vrijwilliger worden

Het BAM! Festival is een laagdrempelig, gratis te bezoeken festival dat sinds 2008 ieder jaar in het Prins Bernhardplantsoen van Hengelo (OV) gehouden wordt. BAM! is veelzijdiger dan de meeste standaard muziekfestivals. Want naast heel veel muziek is er op BAM! namelijk ook plaats voor cabaret, kunst en cultuur...

Ben jij een muziekliefhebber? Ga jij jaarlijks naar één of meerdere festivals? Of vind je het leuk om met mensen te werken? Meld je dan aan als vrijwilliger! Op vrijdag 24 mei en zaterdag 25 mei 2024 vindt het mooiste festival van Hengelo plaats! Dan wordt in het Prins Bernhardplantsoen het jaarlijkse BAM! Festival georganiseerd en daarvoor zijn we op zoek naar vrijwilligers. Maar ook gedurende de voorbereiding zijn er regelmatig taken die door vrijwilligers opgepakt kunnen worden.

Wil je vrijwilliger worden bij BAM! Vul dan het onderstaande formulier in. Onder aan de pagina staat wat voor posities we allemaal ter beschikking hebben.

Open middels deze link het formulier in een nieuw (volledig) venster.

Schrijf je hieronder ook in voor de BAM! Vrijwilligers Nieuwsbrief


 

 


Vrijwilligers Posities

Runner / spoeler: Als runner weet je nooit van te voren wat je gaat doen en of je überhaupt wel aan het werk komt. Je bent een manusje van alles die ad hoc inzetbaar is. Je bent op het terrein aanwezig en loopt continu met de vrijwilligerscoördinator mee of je bent op een afgesproken plek oproepbaar.

Artiesteningang: Bij de artiesteningang ben je verantwoordelijk voor een groot aantal artiesten dat gedurende de hele dag aankomt en vertrekt. Stel je professioneel op tegenover de artiest die aankomt, daar jij hun gastheer / gastvrouw bent.

Horeca: Lijkt een positie als  barvrijwilliger jou echt helemaal top? Als vrijwilliger sta jij achter een bar en schenk jij wat te drinken in voor de bezoekers. 

Publieksbegeleiding: Dat kan zijn Entree: je staat bij de hoofdentree van het festivalterrein. Je telt bijvoorbeeld inkomende bezoekers of je voorziet elke bezoeker van een bekermunt. Infostand: hier ben je aanspreekpunt voor de bezoekers. Ook liggen er programmaboekjes om uit te delen. Bewaking toegang backstage