Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe namen Zaterdag!

Nieuwe namen Zaterdag!

πŸŽ‰πŸŽΆ GROOT NIEUWS! πŸš€ We hebben nieuwe namen toegevoegd aan de waanzinnige line-up van het BAM! Festival! πŸ”₯ Bereid je voor op nog meer muzikale magie en feestelijke vibes van deze geweldige artiesten! 🎸

🌟 Cloudsurfers - Dompel je onder in deze dromerige, psychedelische rock met stevige punk klanken en grungy vocals! Kom luisteren met de muzikale vibes van Cloudsurfers en zweef mee met de muzikale vibes!


🎀 Kortsluiting - Bereid je voor op een energiek en krachtig optreden van kortsluiting! Met deze mix van Drum 'n Bass wordt je gegarandeerd omver geblazen!


🎧 DJ Rob Zandman - Die handen in de lucht en de voetjes van de vloer! Kom een feestje bouwen met DJ Rob Zandman en zijn onweerstaanbare beats. Van de 90’s tot nu, alles komt voorbij!

🎸 MilesAcross - Geniet van de unieke sound van MilesAcross en laat je betoveren door hun meeslepende melodieΓ«n en pakkende ritmes! 
 

🎡 **DJ Rob Bruntink** - Waar is dat feestje, hierzo! Maak je klaar om los te gaan met DJ Rob Bruntink. Een perfecte mix van hits en sfeer om helemaal !


🎢 Skillz Sessionz - Betreed de wereld van hiphop en freestyle met Skillz Sessionz! Kom luisteren naar deze jongeren van Skillz Jongerenwerk en Wijkracht en sta met je mond vol tanden wanneer je hun ongeΓ«venaarde talent en improvisatievermogen hoort!  


πŸŽ™οΈ Loek o Loek & Pim Pam Pet Walk away Drive In Dj show - Vooral blijven dansen en feesten! Wordt binnengehaald en uitgezwaaid tijdens deze grappige shows van eigen programmeurs. Lach en dans mee op de laatste maar zeker niet onbekende noten die door het park galmen!

Mis deze geweldige toevoegingen aan de line-up niet! Tag je vrienden en maak je klaar voor een dag en avond vol muziek, dans en onvergetelijke momenten op het BAM! Festival! πŸŽ‰πŸŽΆ

#BAMFestival #NieuweNamen #BAMFestival #BAMFestival2024 #Festival #muziek #gratis #gratisentree #kunst #theater #Hengelo #omgevingtwenterand #omgevingtwente  #Enschede